Levering- og Refunderingspolitik

Leveringstid

Vi bestræber os på at levere dine ordrer så hurtigt som muligt. Leveringstiden varierer afhængigt af leverandøren. Her er nogle estimater:

Eget Lager 2 - 4 hverdage
Ascell Sensor 2 - 3 hverdage
Zemic Europe 2 - 3 hverdage
Kern&Sohn 3 - 7 hverdage
Dini Argeo 5 - 7 hverdage
Radwag 2 til 3 uger


Fragtomkostninger: 69,- DKK.
Gratis fragt ved køb over 1300,- DKK.

Vi værdsætter din forståelse for, at leveringstiden kan variere baseret på leverandøren. Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende levering eller ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på csg@libratech.dk

Bemærk, at disse leveringstider er estimater, og faktiske leveringstider kan variere afhængigt af forskellige faktorer, herunder destination og tilgængelighed af produkter. Vi vil bestræbe os på at holde dig opdateret om eventuelle forsinkelser.

Levering

Vi benytter GLS, hvis vi afsender fra eget lager - eller anden transportør, hvis varen bliver afsendt via en af vores leverandører.
Det er muligt at afhente varerne på vores adresse uden omkostninger.

Du vil modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Leveringstiderne gælder kun for levering i Danmark.
Vi stræber altid efter at overholde de angivne leveringstider, men i tilfælde af forsinkelser fra vores leverandører eller uforudsete situationer, som LibraTech ApS ikke har kontrol over, kan vi ikke påtage os erstatningsansvar.
Kunden har dog altid ret til at annullere købet, hvis leveringen ikke kan foretages inden for en rimelig tidsramme.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail csg@libratech.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til LibraTech Aps at vurdere varens stand.

LibraTech Aps afsender varer fra eget lager med følgende: GLS - Erhverv, GLS - Privat

GLS Levering