Om LibraTech

Velkommen til LibraTech ApS

Vores Virksomhed

LibraTech er en leverandør af vægte og måleinstrumenter til alle brancher. Om det er erhverv eller privat, så er vi specialiseret i at opfylde dine præcise vejningsbehov.. Med over 20 års erfaring, har vi etableret os som en pålidelig partner inden for måleteknologi.

Produktudvalg

Vi tilbyder et omfattende udvalg af vægte og måleudstyr designet til at imødekomme bla. industrielle og laboratorieapplikationer. Vores produkter er kendetegnet ved præcision, pålidelighed og overholdelse af internationale standarder.

Ekspert vejledning

Med over 20 års erfaring indenfor veje- og måleteknologi, står LibraTech som det kvalitetsbevidste valg. Vores tekniske viden og forpligtelse til kundeservice gør os i stand til at levere professionelle løsninger til vores kunder.

Kvalitet og Certificeringer

Vi forpligter os til at opretholde høje kvalitetsstandarder. Vores produkter er certificeret i overensstemmelse med internationale standarder, og vi stræber altid efter at opnå og overgå forventningerne.

Kontakt os

Vi er her for at imødekomme dine behov. Kontakt vores team på  csg@libratech.dk eller ring til os på :+45 7370 8574. Vi ser frem til at hjælpe eller servicere dig!

Tak for at vælge LibraTech!

Hilsen Carsten Stelzner Gottwald, Indehaver & Direktør af Libratech ApS

 

LibraTech ApS

L. Frandsensvej 2A
5600 Faaborg
Mail: csg@libratech.dk
TLF:+45 73 70 85 74
CVR: 41246235