Velkommen til LibraTech ApS

Vores Virksomhed

LibraTech er leverandør af vægte og måleinstrumenter til alle brancher og erhverv. Med over 20 års erfaring i vægtservice og et stærkt samarbejde med nogle af de største og mest anerkendte producenter i verden, kan vi garantere produkter og tjenester af højeste kvalitet, der opfylder dine specifikke behov.

Udover salg af vægte og måleinstrumenter, tilbyder vi også kalibrering og reparation af vægte. Du kan også tegne en serviceaftale med os, så din virksomhed er garanteret regelmæssige serviceeftersyn og kalibreringsrapporter på alt jeres udstyr. Vores mål er at sikre, at dit udstyr altid fungerer optimalt og overholder de nødvendige standarder.

Produktudvalg

Vi tilbyder et omfattende udvalg af vægte og måleudstyr designet til at imødekomme bla. industrielle og laboratorieapplikationer. Vores produkter er kendetegnet ved kvalitet, pålidelighed og overholdelse af internationale standarder.

Ekspert vejledning

Med over 20 års erfaring indenfor vægtservice, står LibraTech som det kvalitetsbevidste valg. Vores mange års ekspertise og forpligtelse til kundeservice, gør os i stand til at levere professionelle løsninger til vores kunder.

Kvalitet og Certificeringer

Vi forpligter os til at opretholde høje kvalitetsstandarder. Vores produkter er certificeret i overensstemmelse med internationale standarder, og vi stræber altid efter at opnå og overgå forventningerne.

Kontakt os

Vi er her for at imødekomme dine behov. Kontakt vores team på  csg@libratech.dk eller ring til os på :+45 7370 8574. Vi ser frem til at hjælpe eller servicere dig!

Tak for at vælge LibraTech!

Hilsen Carsten Stelzner Gottwald, Indehaver & Direktør af Libratech ApS

 

LibraTech ApS

L. Frandsensvej 2A
5600 Faaborg
Mail: csg@libratech.dk
TLF:+45 73 70 85 74
CVR: 41246235