Vi Tilbyder

Teknisk Service Teknisk service

Vores teknikere gennemgår løbende videreuddannelse, både internt i virksomheden og eksternt hos vores leverandører og samarbejdspartnere i USA, Italien, Tyskland og Polen. Under disse forløb modtager vi undervisning fra de samme eksperter, der har skabt produkterne. Dette sikrer, at vi har en omfattende viden om vores leverandørers produkter og konstant er opdaterede på de nyeste produkter, der løbende introduceres på markedet.

Kalibrering Kalibrering

Vi foretager kalibrering af alle typer vejningsudstyr ved hjælp af sporbare lodder. Dette sikrer, at dit vejningsudstyr vejer korrekt, og du kan dokumentere denne nøjagtighed. Dine kalibreringer og reparationer af dit vejningsudstyr bliver omhyggeligt registreret, så vi altid kan levere historisk dokumentation af dit vejeudstyrs stand.

Serviceeftersyn Serviceeftersyn


For at forhindre afbrydelser i driften anbefaler vi vores kunder at indgå serviceaftaler, da stop i udstyret både kan være dyrt og besværligt. Når du tegner en serviceaftale med os, sørger vi for:

  • Periodiske serviceeftersyn af alt dit vejningsudstyr inden for de aftalte tidsrammer.
  • Levering af kalibreringsrapporter for alt udstyr.

Vi garanterer, at dit udstyr opretholder en optimal tilstand, hvilket reducerer risikoen for unødvendige driftsstop. Selvom fuldstændig undgåelse af driftsstop ikke er muligt, står vores teknikere altid klar til hurtigt at intervenere og genoptage driften.

Kontakt os for tilbud

Reparation Reparation

Vores reparationsservice for vægte og pålægsmaskiner er både fleksibel, effektiv og dækker hele landet. Vi tilbyder muligheden for at udføre reparationer direkte hos dig, og vi bestræber os på at være på stedet samme dag, som problemet opstår, så du hurtigt kan genoptage drift. Alternativt kan du sende udstyret til os eller aflevere det på vores værksted i Faaborg, hvor vi vil reparere det så hurtigt som muligt. Vores erfarne teknikere står for alle reparationer, hvilket sikrer, at dit udstyr altid modtager den bedst mulige behandling.

Verifikation Verifikation

Den lovpligtige periodiske verifikation af vægte, der anvendes til køb og salg, udføres i samarbejde med Calidan & Force Technologies.

Prisgaranti Prisgaranti

Vi er fast besluttet på at tilbyde vores kunder de bedste priser og den højeste kvalitet. Vores prisgaranti bekræfter vores forpligtelse til at sikre, at du får den mest fordelagtige handel, når du handler hos os.

Læs mere om vores prisgaranti