Retur- og Refunderingspolitik

Fortrydelsesret:

Ønsker du at udnytte din fortrydelsesret, bedes du kontakte os på csg@libratech.dk inden for de første 14 dage efter leveringen. I meddelelsen skal du tydeligt angive dit ønske om at benytte fortrydelsesretten. Vi vil herefter guide dig gennem returprocessen, herunder detaljerne for, hvordan du returnerer varen og de eventuelle omkostninger, der påhviler dig som kunde.

Refusion vil blive udført via samme betalingsmetode, som blev anvendt ved købet, og vil blive behandlet inden for 7 dage efter modtagelse og vurdering af den returnerede vare.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til LibraTech Aps at vurdere varens stand.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til LibraTech Aps i rimelig tid efter varens modtagelse. 
Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

LibraTech Aps dækker ikke returneringsomkostningerne.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

LibraTech Aps
L. Frandsensvej 2A
5600 Faaborg
Mail: csg@libratech.dk
TLF: +4573708574

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

Opdateret den: 19-01-2024